Hevder Call of Duty: Black Ops Cold War herper Playstation 5 og Xbox Series X

callofdutycoldwar
Call of Duty: Black Ops Cold War ser ut til å skape store problemer for Xbox Series X-eiere. Kanskje er det fra før av noe feil med konsollene, og at Black Ops med ray tracing dytter de berørte konsollene over grensa?

Xbox Series X-eiere klager over større problemer med det nye Call of Duty: Black Ops-spillet. Det krasjer hele tiden, men det er ikke det verste.

Oppdatert, 7. desember, 21:40:

Det rapporteres nå fra spillere at det ikke bare er Microsofts nye konsoll som sliter med Call of Duty: Black Ops Cold War.

Annonse

Om Black Ops Cold War krasjer Xbox-en din, bør du vurdere å stoppe å spille det

En rekke brukere melder at de tror det nye spillet rett og slett har herpa deres Xbox Series X, noe som selvsagt er et stort problem med tanke på at konsollene er utsolgt overalt.

Minst fire personer i Reddit-tråden “Vær forsiktig med Xbox Series X” sier at deres Series X ikke lenger starter etter at Cold War ofte krasjet en rekke ganger og at de valgte å fortsette å spille etter å ha tatt omstart av konsollen og startet opp spillet igjen.

Xbox Series X er langt ifra optimalisert for kryssplattformspill

Utvikleren som følger med på innleggene i Reddit-tråden oppfordrer til å prøve å deaktivere ray tracing, en av grunnene til å handle de nye konsollene, og spesielt Series X som på papiret er kjappere enn PS5.

Dette må være første gang vi hører om et problem som blir verre jo flere ganger man starter spillet etter at det krasjer gjentatte ganger, for så å ende i total-havari. Vi vet selvsagt ikke garantert at det er dette spillet som medfører krasjingen, det kan ligge noe latent i nettopp disse konsollene, men det er verdt å merke seg dette og tenke seg om to ganger før man starter opp spillet igjen om det støtt og stadig krasjer.

Kilde:
Reddit

Annonse
Annonse