applewatchseries6
Helt nye iPad Air og Watch Series 6 med en rekke nye funksjoner, men med samme design, avsløres kanskje i kveld via en pressemelding.

Annonse


Tror Apple skal avsløre disse produktene i kveld

Det var i går vi meldte saken om Gurman og Prosser. De to er noe uenige i Apples nærstående produktlanseringsplaner.

Prosser tror på Watch Series 6 og iPad Air (mars 2019) i kveld

Nå mener Prosser at Apple skal lansere Apple Watch Series 6 (eller blir navnet bare Apple Watch? Er det uansett ikke rart å lansere en ny klokke som er avhengig av iPhone, uten ny iPhone?), samt nye iPad Air som ryktes med iPad Pro-design. I så fall vil jo også Apple måtte snakke om sin nye A14-brikke, om de da ikke går for A13. A14X er nok forbeholdt iPad Pro 5.

Watch Series 6 forventede funksjoner:

https://twitter.com/iAppleTimes/status/1298233065743949825

Watch Series 5 på vei bort

Det gir mye mer mening at Apple lanserer disse produktene i form av en pressemelding, da det heller ikke er noe som tyder på at det er snakk om en større overhaling av Watch, altså et nytt design, men heller nye funksjoner.

At Watch Series 5, visse steder i USA, ikke lenger kan bestilles, hinter til snarlig lansering:

iPhone fortjener vel mer enn en pressemelding i innboksen?

Apple kommer neppe til å lansere iPhone 12 kun via en pressemelding, det er nok duket for en digital pressekonferanse senere denne måneden.

Om Apple ikke tar duken av de to nye produktene i morgen, kan det hende de, som nevnt tidligere, bekrefter datoen de skal avsløre iPhone 12.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse