appleiphone12september
Apples nye iPhone 12-serie skal trolig avsløres en gang ut i neste uke under en virtuell pressekonferanse. Nye iPad-er og Mac-er med Apple Silicon forventes i oktober.

Annonse


iPhone 12-datoen avsløres trolig i morgen

Nå kan vi endelig finne ut, en gang for alle, om Jon Prosser har gode kilder eller ikke.

Minst en Apple-kjenner tror på spikret dato denne uken

Vi er fremdeles ikke helt sikre på om vi kan stole på Prosser, eller hans kilder, grunnet den noe grumsete måten å rapportere på: rykte-sakene hans er akkurat så plausible de må være (se bort ifra Apple Watch Steve Jobs Edition), men med akkurat nok slingringsmon slik at han ikke taper for mye kred om informasjonen viser seg å ikke stemme.

Denne gang er det mer kjøtt på beinet dog, for langt mer troverdige Mark Gurman hos Bloomberg (tidligere 9to5Mac) mener også at Apple trolig skal avsløre dagen iPhone 12-avsløres tirsdag denne uken.

Apple skal trolig avsløre iPhone 12-pressekonferansen i morgen

Vi trodde først Prosser pekte i retning en pressemelding som inviterer til iPhone-pressekonferansen, ikke lanseringen av selve produktlanseringen: Prosser ser ut til å mene det, mens Gurman har mer trua på pressemelding med en ny dato for når de skal avsløre iPhone 12, Apple Watch Series 6 og AirTags (det har vi også mest trua på).

Nye iPad-er og MacBook med Apple Silicon skal trolig avsløres under en lignende digital pressekonferanse i oktober.

For å gjøre en lengre historie noe kortere: forvent en pressemelding i morgen der Apple avslører datoen for når de skal presentere nye iPhone 12 og Watch Series 6, trolig rundt en uke fra tirsdag.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse