iphone12mini
"the Hacker 34" ser rett og slett for seg at Apple går all-inn på branding og døper iPhone 12 5,4" "iPhone mini". Vi tror ikke det skjer, men en liten iPhone med små rammer og A14-brikke høres attraktivt ut.

Annonse


Bør Apple rett og slett kalle den “iPhone mini”?

En iPhone 12 5,4″ med design som iPad Pro og de nye iPhone 12 Pro-modellene kan bli veldig spennende.

Krymp alt! Kan vi få “iPhone mini” og iPad 7″ med iPad Pro-design i år?

For ikke lenger vil den rimeligste og minste av de nye se billigere og annerledes ut, men kanskje bli den moderne iPhone 5-oppfølgeren vi alle har ventet på siden 2012.

Den største iPhone-modellen i historien ventes også i år, men blir 6,7″ for stor for deg – kanskje til og med 6,1″ er i overkant? For mange vil nok årets Max-modell bli i overkant.

iPhone SE var jo bare en delvis oppfølging med sine store rammer og enkle kamera-oppsett.

Se hvor mye mindre den kan bli sammenlignet med iPhone SE:

Bilde: the Hacker 34

Se konseptvideoen av det som kan bli den store hit-en etter iPhone SE

Skaperen av det flotte konseptet, the Hacker 34, ser også for seg A14, naturlig nok, i kombinasjon med et to-kamera-oppsett (det skal ikke mye til for å slå SE, men dette vil være et viktig salgsargument) med nattmodus.

Det forventes at vi allerede i morgen får vite datoen Apple skal avsløre iPhone 12, Watch Series 6 og AirTags. AirPods og MacBook med Apple Silicon avsløres i oktober, muligens sammen med AirTag som ikke er bekreftet for september.

Slik ser konseptdesigneren for seg kamera-spesifikasjonene. Bilde: the Hacker 34

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse