ipad108
Uten tvil er det en ny og billigere iPad i høst med Pro-design og funksjoner, men med noe mindre skjerm og svakere innmat enn de kommende Pro-modellene - spørsmålet er bare hva produktet heter.

Annonse


Skal du ha nye iPad?

Lekkasjene fortsetter i økende tempo nå som Apples store pressekonferanse(r) nærmer seg.

Er dette en “iPad Air”, eller en “iPad”?

Det er grunn til å være skeptisk dog, enten til denne lekkasjen eller denne nye.

Årsaken er at Apple neppe velger å gå for FaceID på den rimeligste iPad-en, noe som muligens hinter i den retning at dette er nye iPad Air, og ikke den rimeligere iPad 10,8″-modellen med TouchID integrert i på-knappen.

Faser Apple ut iPad Pro 11″ om de lanerer en nesten identisk 10,8″ som er rimeligere?

Det er ikke godt å si enda hva som stemmer, men 91Mobiles som står bak akkurat denne lekkasjen, hevder støtte for USB C og Smart Connector, det samme som ble nevnt i den påståtte lekkasjen 27. august. Stereohøyttalere er også å finne.

Annonse


91Mobiles omtaler kilden som troverdig, og tror på en lansering den andre uken i september. Det er også hva vi hører om Apple Watch.

8,5″ iPad mini hevder de lanseres senere (måtte den se slik ut).

Her er den første store iPad-lekkasjen fra forrige uke:

Apple Watch Series 6 skal trolig presenteres i en pressemelding

Det kommer jo selvsagt også en oppgradering av Apple Watch, denne gang i form av Series 6. Produktet skal visstnok kun annonseres via en pressemelding, noe som får oss til å tro at det samme skjer med iPad 10,8″/Air, og at det derfor kun er iPhone og eventuelt AirTags som får en virtuell pressekonferanse.

Vi forventer at Apple drar duken av en ny Apple TV og den første Mac-en, en MacBook Pro eller Air, med Apple Silicon i oktober. Det må jo skje før 2021 som Apple har lovet.

Dette er de ryktede spesifikasjonene. Det har ikke lekket mye informasjon om produktet, kanskje fordi det er det minst spennende for de aller fleste?

Hva med deg, skal du oppgradere din Watch eller handle en for første gang? Vi har klaget på LTE-batterilevetiden før, men nå forbedres visstnok batteristørrelsen. Merk at også Micro-LED vil hjelpe med batterilevetiden om det stemmer at Apple hopper over til dette fra OLED:

https://twitter.com/iAppleTimes/status/1298233065743949825

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse