youtubebildeibilde
YouTube Premium vil snart støtte bilde-i-bilde på iPhone og iPad, men det krever altså at man betaler.

Annonse


Endelig, etter alle disse år, gjør Apple og YouTube det mulig

Apple brukte all for lang tid på å fikse ting som volum- og innkommende-samtalegrensesnittet i iOS og iPadOS.

Burde vært på plass for mange år siden, også er det et annet problem…

Vi skjønner at det er viktig å ha funksjoner å by på i nye funksjoner, men ting som bilde-i-bilde på en stor iPad for svært populære video-apper som YouTube burde ha vært en greie i 2015.

Ok, nå som vi er ferdige med å gi dem en lekse, la oss være fornøyde med at, endelig, med iOS 14 så vil YouTube i 2020 klare å spille av ikke bare lyd, men bilde, samtidig som man gjør noe annet. Utrolig.

Merk at det også er støtte for 4K HDR i iOS 14, iPadOS 14 og tvOS 14 takket være Apples støtte for Google sitt eget VP9-videoformat.

Annonse


Slik er bilde-i-bilde med YouTube i iPadOS 14:

…du må betale for YouTube Premium

Bilde-i-bilde har vært tilgjengelig på iPad siden iOS 9, men tredjeparter gadd aldri å implementere bred støtte dessverre.

Heldigvis kommer nå YouTube-støtten, for seere har oppdaget at visse direktesendinger på Googles video-plattform har bilde-i-bilde-støtte på iPadOS 14 og visstnok også iOS 14 (som allerede støtter dette i visser apper, også på iPhone).

Det største problemet er at lydavspilling i bakgrunnen er noe man må betale YouTube for, og dette ødelegger derfor for bilde-i-bilde også. Teit å måtte betale for noe slikt? Uten tvil, men det er det minste ikke en App Store-avgift sin feil.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse