sonyplaystation5spill
11. juni er trolig datoen Sony skal vise frem Playstation 5-spillene.

Annonse


SISTE NYTT: Microsoft bekrefter event i juli

Sony valgte å utsette PS5 spill-avsløringene grunnet uroligheter i USA.

Oppdatert,9. juni, 02:00:

Microsoft sier at det ikke stemmer de har utsatt til august, og sier at eventet skjer som planlagt i juli:

Oppdatert, 23:35:

Annonse
Det ryktes nå at Microsoft har utsatt sin Xbox Series X-pressekonferanse, eller i hvert fall deler av den, helt til august. Planen var opprinnelig å holde den samme uke som Sony, altså inneværende.

Oppdatert,

Det er nå bekreftet av Sony at de skal vise frem PS5-spillene 11. juni klokka 22:00.

Skal det skje allerede på torsdag, og får vi se Unreal Engine 5.0-spill?

Datoen var 4. juni, og nå ser det ut som torsdag 11. juni er den nye datoen – det er jo ikke mange dagene til, så om dette stemmer regner vi med at Sony offisielt kunngjør noe snart.

Kommentar:

Så langt har Sony vært best strategisk

Vi har i mange måneder hørt om hvor mye SSD-en i PS5 vil forbedre spillene og gjøre dem større med kortere lastetid – det er på tide at Sony viser oss hva som er mulig.

I motsetning til Microsoft, har Sony valgt å være veldig selektive med hva de avslører, og det har vært lite informasjon – vi har ikke en gang sett maskinen.

Selskapets strategi er å gjøre det motsatte av Microsoft, ikke bare fordi det oppleves annerledes av potensielle kunder, men også fordi det bygger mystikk såvel som spenning. Hvor spennende er Xbox Series X nå som den ser mer og mer lik ut en mellomklasse gaming-PC, riktignok med en svært kjapp SSD?

Ballen er hos Sony, og PS5 har det beste spillet akkurat nå

At utviklere har lov å si litt om systemet, gjør dessuten at interessen holdes gående, uten at Sony behøver å bruke penger på markedsføring. Også er det vel slik at troverdigheten heves av publikum når informasjonen kommer fra en “nøytral” kilde.

En annen fordel er at Microsoft har spilt noen av sine kort allerede ved å vise frem kommende til spill Xbox Series X. Problemet er at pressekonferansen var en svak affære, noe som igjen gir Sony en fordel. Microsoft må imponere med Halo: Infinite for å viser hva konsollen er i stand til, ingen tvil om det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse