s20ultratelia
Apple kom fryktelig tilbake i mai og dominerer nå Telias listet totalt, mens S20 Ultra på ta til takke med sjettetplass.

Annonse


Galaxy S20 Ultra grisebanket av iPhone

Samsung sin Galaxy S20 Ultra hadde en vanskelig start med grønnskjær i panelet, svak autofokus og mange klager på at kameraglasset på baksiden knuses av seg selv.

Galaxy S20 Ultra stuper fra første til sjette plass – nye iPhone SE kaprer fjerdeplassen

Om det er det som er årsaken til det langt dårligere salget hos Telia, eller rett og slett prisen vites ikke (mye mulig fordi iPhone 11 er på topp), men uansett er Apple noe voldsomt tilbake selv med alle ryktene rundt iPhone 12-serien.

Som du ser tar Apple alle toppplasseringene, og det fra første til femteplass med den rimeligere iPhone 11-varianten på topp, etterfulgt av Pro og Pro Max. Helt nye iPhone SE debuterer på listen og er å finne på fjerdeplass.

Galaxy S20 Ultra er ikke å finne før plass seks, og har derfor falt mange plasseringer siden forrige gang da de var på topp, for 2. april meldte vi dette:

Annonse
7 av 10 mobiler på Telias mobil-toppliste er fra Apple

1. Apple iPhone 11 (2)

2. Apple iPhone 11 Pro (4)

3. Apple iPhone 11 Pro Max (3)

4. Apple iPhone SE 2020 (ny)

5. Apple iPhone 7 (7)

6. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G (1)

7. Samsung Galaxy S20 5G (6)

8. Apple iPhone 8 (8)

9. Samsung Galaxy S20+ 5G (5)

10. Apple iPhone XR (tilbake på listen)

Listen er rangert etter salgsvolum og baserer seg på salget i 55 Telia-butikker, på telia.no og gjennom kundesenteret

Dette melder Telia

– April-listen over de mest solgte telefonene i våre salgskanaler er preget av Apple, som også hadde lansering av sin nyhet iPhone SE 2020, sier Håkon Lofthus, kommersiell direktør for Telia privat i en kommentar til listen. – Den har fått gode omtaler og går rett inn på fjerdeplassen.

Selv om salget i april delvis er preget av koronasituasjonen, ser etterspørselen etter mobiltelefoner ut til å vedvare. – Særlig nyheter har fremdeles forbrukernes interesse, sier Lofthus. – Samsung har tre telefoner på listen, ikke overraskende er det med sine nye S20 modeller som også er 5G-klare.

Kilde:
Telia pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse