galaxys20ultrabrokenglass
Galaxy S20 Ultra-eier Alexander Sørestrand Ohm venter nå på svar fra Elkjøp. Kunder i utlandet har fått beskjed fra Samsung om at skaden er kosmetisk og derfor ikke dekkes. Vi spørs om den forklaringen holder i Norge.

Annonse


Enda en ITavisen-leser berørt: Galaxy S20 Ultra-kameraglasset knuste av seg selv

Alexander Sørestrand Ohm leste saken vår om Galaxy S20 Ultra der eiere av den rådyre mobilen til over 16 000 kroner opplever at glasset på bak-kameraet rett og slett går i stykker av seg selv.

Oppdatert, 17. april, 21:26:

ITavisen-leser Erik MacLennan kjøpte en S20 Ultra for rundt tre uker siden fra Telia.

Etter at han leste om nettopp dette problemet sjekket han for å undersøke om kamerahuset var OK, noe det ikke var. McLennan er usikker på når skaden oppstod.

Annonse


MacLennan har samme problem som Sørestrand Ohm. Også han beskytter mobilen med deksel og har ikke hatt noen uhell:

Oppdatert, 17. april, 19:38:

Elkjøp informerer oss om at de er på saken og at Alexander blir kontaktet slik at dette kan løses så fort som mulig.

Venter på svar fra Elkjøp

Ohm har nemlig opplevd akkurat det samme på som Ultra han kjøpte fra Elkjøp Phonehouse i Bergen. Han avventer svar fra kjeden som han selvsagt håper vil rette opp i problemet.

Dette skjedde:

“Jeg hadde ikke engang hatt mobilen i to uker før glasset plutselig hadde “streker”, men disse “strekene” gikk ikke bort idet jeg prøvde å tørke dem av før en kompis hadde lyst å se på den nye mobilen”.

Dette er samme situasjon en rekke andre befinner seg i, som dokumentert på Samsungs forum. Det er høyst usikkert hvor mange som er rammet av dette, og befinner man seg i land med svake forbrukerrettigheter kan det fort bli mye frem og tilbake før man får det man har krav på, for ripete eller ødelagt glass foran kameraet går jo ikke, spesielt ikke om man skal zoome.

Vi holder dere oppdatert i forhold til hva Elkjøp sier, og ønsker å høre fra deg om du har opplevd noe lignende.

Nederst del har en enda større ripe. Bilde: Alexander Sørestrand Ohm/ITavisen

Annonse