5gburningbritain
Personer som tror 5G-tårnene sprer corona setter fyr på dem i Storbritannia. Dette skjer samtidig som landet ikke sier nei til 5G-utstyr fra Huawei som spesielt USA hevder inneholder spionvare.

Annonse


Mener 5G-tårn sprer corona: setter fyr på dem

BBC melder at en rekke 5G-master i England vandaliseres av konspirasjonsteoretikere som mener tårnene sprer corona.

Vandaliserer 5G-tårn fordi de mener de sprer corona-viruset

Det er sant at mye 5G-utstyr er fra Huawei og dermed Kina, men vi er mindre sikre på at de hoster og sprer smitte.

Uansett er ikke dette noe å le av, da ildspåsettelsene er en fare for mennesker da disse tårnene ofte er å finne i tettbygde strøk, for ikke å snakke om kostnadene og frykten som spres i tillegg til all usikkerheten som allerede finnes i befolkingen.

Visstnok skal teorien ha startet å spre seg på Facebook.

Det startet visstnok i Kina fordi de har vært kjappt med 5G-utbyggingen

Teorien, eller i det minste en av dem, går på at corona-viruset startet i Wuhan, ikke grunnet en eller annen lab med for dårlig sikring, men fordi de startet utrullingen av 5G der.

Annonse


Det har blitt såpass ille at teknikerne som har i oppgave å installere utstyret blir trakassert av personer som er redde for at tårnene sprer smitte.

Strålefrykt er ikke et nytt fenomen

Det har ikke gått så langt i Norge, men det har vært en rettsak i forbindelse med mobildatatårn og “el-overfølsomhet” der Bjørn George Johannessen tapte mot Telenor.

Et nytt fenomen er det ikke, helt tilbake i 2001 tapte “El-overfølsomme” Per Segerbäck mot Ericsson:

“Segerbäck begynte å jobbe for Ericssons utviklingsavdeling i Sverige i 1977, og oppdaget at han var el-overfølsom på slutten av 80-tallet. Når han ble utsatt for elektromagnetisk stråling fra dataskjermer, strømkabler, lysstoffrør o.l., fikk han problemer med kløe og svie i i huden, kvalme, svimmelhet, konsentrasjonsproblemer, og vansker med øynene.”

Også i 1999 rapporterte vi om det samme problemet.

Kilde:
BBC

Annonse


Annonse


Annonse