iphone11pro
iPhone 12 Pro Max, eller hva nå navnet blir, får et 6,7 tommer stort panel, det største i noen iPhone. Også bildestabiliseringen forbedres, mens det i 2022 kommer modeller med mye bedre zoom.

Annonse


iPhone blir større og ENDA dyrere i år – modellene er avslørt

En enda dyrere iPhone lanseres på tampen av året.

Blir nok enda dyrere, men får mer lagringsplass

For den største Pro-modellen i år, som fremdeles makser ut på 6,5″, koster fra 12 990 kroner, og det med kun 64GB lagringsplass.

Grunnet større skjerm, Ming Chi-Kuo mener årets Max-modell (iPhone 11s Pro Max?) får 6,7″ panel, er det ikke annet å tro enn at prisen også økes ytterligere, men det kan være noe positivt å finne her også:

Apple har økt minimum disk-størrelser på både MacBook Air og Mac mini, det er derfor ikke helt utenkelig at Apple kvitter seg med 64GB som inngangsmodellen i Pro-serien.

Annonse
Dette er modellene som ventes i år:

  • 5,4″ OLED ( to kamera )
  • 6,1″ OLED (to kamera)
  • 6,1″ OLED iPhone (tre kameraer med ToS-sensor)
  • 6,7″ OLED iPhone (tre kameraer med ToS-sensor)

For øvrig økes visstnok lengden, og ikke bredden på panelet – det er akkurat det vi håpet på etter å ha testet Galaxy S20 Ultra.

Årets modeller får trippel-kameraoppsett, men med forbedret bildestabilisering og trolig bedre zoom. Det virkelige store hoppet i zoom-muligheter kommer i 2022-modellene ifølge en anerkjent analytiker. Bilde: Apple

Tror du iPad Pro 5G blir enda større enn 12,9″? Hva med en 15″ modell?

Det ryktes dessuten en iPad Pro 5G-modellen med A13X-brikke, en oppgradering fra A12Z i iPad Pro 4 som nettopp ble lansert.

Vi forventer ingen overraskelser: A13 til iPhone 12-serien, A13X til iPad Pro 5G. Tror du denne kommer i en enda større versjon enn dagens største 12,9″?

En annen avsløring fra Kuo er at vi må vente helt til 2022 for modellen med periskop-zoom for langt bedre kvalitet ved zoom og mulighet til å se mye lenger.

Årets iPhone-modeller vil ha paneler fra 5,4″ til 6,7″. Samtlige får visstnok OLED.

Bildestabiliserer alle kameraene

Dagens iPhone-toppmodeller stopper på 2x optisk zoom og 10x digital zoom, noe som er langt bak en rekke Android-toppmodeller fra blant annet Samsung og Huawei.

Årets nye 6,7″ får en nyhet, nemlig sensorforskyvning bilde-stabilisator, en funksjon som utstyres på samtlige av 2022-modellene.

Årets største toppmodell får dessuten en 1/1.9″ sensor, opp fra iPhone 11 Pro sine 1/3.6″.

Fordelen med denne stabilisatoren er at den ikke er begrenset til vidvinkel eller telefoto som med 11 Pro-modellene. Dette fordi den implementeres i sensoren og ikke må implementeres i hver spesifikke linse.

Kilder:
MacRumors
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse