popcorntime04
Folkene bak "offisielle" Popcorn Time får hard kritikk av brukerne etter at de oppdaterte til en svært ustabil versjon som prøver å selge dem VPN-produkter.

Annonse


Piratene raser mot nye Popcorn Time

I 2017 ble Popcorn Time forsøkt blokkert av norske myndigheter.

Klarer aldri stoppe pirat-strømming

Men blokkeringen fungerte alt som tilsiktet da ISP-ene ikke klarer blokkere alle typer tilkoblinger en slik applikasjon kan bruke – det beste de kan håpe på å er blokkere nettsidene man kan laste ned filene, men det er jo heller ikke særlig til beskyttelse.

Det var onsdag vi kunne melde at “Popcorn Time” hadde kommet tilbake etter flere år med inaktivtet.

Hold dere unna, det er uansett ulovlig

Det som egentlig skjedde var at utviklerne som visstnok er bak den originale versjonen, oppdaterte til en ny versjon: 0.4.

Annonse


Merk at vi også skrev om et annet Popcorn Time-domenet også. Dette domenet serverer en versjon som trolig inneholder skadevare eller i det minste en haug VPN-tilbud.

Som vi skrev onsdag: “Vi anbefaler ingen å laste ned programmer fra noen av sidene, da det ikke bare er ulovlig, men kan inneholde skadevare og/eller forsøk på å tjene penger på tjenesten på andre måter, som blant annet deres egen VPN-tjeneste det rapporteres er påkrevd for å nytte piratjenesten.”

Krasjer, sletter brukerinnstillinger og prøver å tjene penger på krisen

Men det er også større problemer med 0.4-versjonen. Folk klager over grensesnittet og at ting rett og slett ikke fungerer lenger. Det eneste som visstnok fungerer er tilbud om VPN-tjenester. Versjonen skriver visstnok også over brukerinnstillinger og krasjer som bare det. En rekke brukere går nå tilbake til versjon 0.3.10.

Med andre ord ser dette ut til å være et kynisk forsøk på å tjene penger på det faktum at veldig mange flere sitter inne og ser på TV. Ikke bare serverer de ulovlig piratmateriale, men de ønsker å tjene penger på det også.

https://twitter.com/popcorntimetv/status/1239922137533734921

Annonse