popcorntimecorona
Den siste oppdateringen av Popcorn Time kom i 2017. Nå er tjenesten plutselig tilbake etter at den ble bannlyst i Norge samme år. Vi regner med at den nye adressen, https://getpopcorntime.is, også blir bannlyst av norske ISP-er.

Annonse


Popcorn Time: – Vi er tilbake!

Vi er informert om at Popcorn Time er tilbake, og ganske riktig: nye versjoner er lastet opp, men vi kan ikke bekrefte hvem som står bak.

Oppdatert, 18. mars, 01:14:

Det har dukket opp en annen side med det som ser ut som en annen versjon på https://popcorntime.app/, som rapportert av The Verge.

Vi anbefaler ingen å laste ned programmer fra noen av sidene, da det ikke bare er ulovlig, men kan inneholde skadevare og/eller forsøk på å tjene penger på tjenesten på andre måter, som blant annet deres egen VPN-tjeneste det rapporteres er påkrevd for å nytte piratjenesten.

Annonse


Den offisielle Twitter-kontoen lenker til popcorntime.app:

https://twitter.com/popcorntimetv/status/1239922137533734921

Piratene setter i gang krisetiltak

Du husker sikkert at tjenesten var den som virkelig kickstartet piratstrømming av film, altså at fildeleren ikke trenger å laste ned hele filmen, men kan strømme filmer og TV-serier uten å betale, som Netflix, og det med et variert plattform-tilbud.

Tjenesten ble blokkert i Norge i 2017, men det spørs om det gamle forbudet fremdeles fungerer – vi kan bekrefte at den nye adressen fungerer med norsk IP.

I eposten lyder det:

“Nå mer enn noen gang, i en av de vanskeligste øyeblikkene for menneskeheten det siste århundre, så bør underholdningen være gratis. Vi er tilbake fra de døde med en ny versjon som er så bra at du ikke vil gå ut og bryte hjemme-karantenen.

Dette er vår symbolske hjelp til menneskeheten, dette er hvordan vi vil stoppe spredningen av viruset. Slik vil vi redusere dødsraten. Med Popcorn Time!”

Den nye versjonene er også slippet som kildekode til Windows, macOS, iOS og Android, i tillegg til versjoner til Android, Mac, Windows, iOS, Linux32 og Linux 64.

Annonse