teslafremont
Teslas fabrikk i Fremont, California, er ikke lenger beskyttet som en kritisk operasjon og stopper trolig produksjonen snart.

Annonse


Nå må Tesla stoppe produksjonen

Sheriffen i Alameda County i California, distriktet til Teslas store fabrikk, melder at fabrikken i Fremont ikke lenger er beskyttet under klausulen om at driften er kritisk viktig.

Kan komme til å stenge veldig snart

Det meldes fra Sheriffen at fabrikken kan opprettholde “minimum grunnleggende operasjoner”, per loven i kommunen er det følgende, så lenge man holder avstand til kolleger:

  • Minimum drifts-operasjon for å ivareta verdien til selskapets inventar, sikre sikkerheten, betale medarbeidere og andre lignende drifts-operasjoner
  • Minimum aktiviteter for å legge til rette for at medarbeidere kan jobbe hjemme

Forvirrende er det at selskapet ikke ser ut til å bry seg, da mange ansatte møtte opp på kvelden i går tid amerikansk tid, for å jobbe som vanlig.

Model Y-lanseringen gikk strålende, men så slo coronaviruset til

For Tesla er timingen ekstra dårlig grunnet lanseringen av nye Model Y, en bil de ønsker å produsere så mange av de bare kan – nå kan de trolig ikke fortsette produksjonen og de aller fleste må gå hjem, om de ikke allerede har vært hjemmeværende de siste dagene.

Annonse
Saken er nå tilspisset og kritisk for Tesla, og det kort tid etter at Elon Musk mente at viruset ikke var så farlig, men at panikken rundt er, samtidig som han proklamerte at han kom til å gå på jobb som vanlig. Det spørs nå.

Veinettet i San Francisco merker lite trykk, et positivt tegn på at folk opprettholder avstand fra andre mennesker og grupper:

Kilde:
LA Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse