elonmuskcorona
Teslas fabrikk i Fremont California stopper ikke opp selv om corona-viruset er en stor smittefare, men ansatte som er engstelige får lov å være hjemme. Elon Musk mener selv panikken rundt viruset er overdrevet.

Annonse


Elon Musk: – Panikken er verre enn viruset

Elon Musk går ofte mot strømmen, også nå. Selv går han på jobb og tar corona-viruset med knusende ro.

Musk mener corona-viruset er opp-hypet

Musk ønsker nemlig å fortsette å jobbe som vanlig, og skjønner ikke helt hva som er den store greia med corona-viruset.

Uansett er Tesla-fabrikken i Fremont, California, oppført som en arbeidsplass som bør få fortsette driften, da den er hjem til 10 000 arbeidsplasser. Resten av området, inkludert San Francisco, har gitt innbyggerne streng beskjed om å holde seg inne, om det ikke er snakk om å handle mat.

Samtidig melder han at personer som tror de kan være syke med viruset om å holde seg hjemme, og at han heller ønsker seg at medarbeiderne er hjemme uten å være stresset, i stedet for å være engstelige på jobb.

Annonse
Ber personer som føler seg usikre holde seg hjemme

Det er nettopp perioden det tar før man merker symptomer, om de kommer til overflaten, som gjør det svært vanskelig å vite når smitte forekommer hos andre.

Det gir derfor mening å mane til å holde seg hjemme i visse tilfeller, også om man føler det hele så stressende at man ikke orker, noe Musk har informert sine ansatte om.

“For å være helt enig mener jeg at panikken rundt viruset er langt verre enn selve viruset. Selv kommer jeg til å være på jobben, men det er meg”.

Kilde:
LA Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse