elonmuskiphone
Elon Musk mener Apples programvare ikke holder god nok kvalitet, men har han installert Windows 10-oppdateringer i det siste?

Annonse


Elon Musk kritiserer iOS: – For dårlig kvalitet

Elon Musk mener så mangt om mye, og nå sikter han seg inn på programvarekvaliteten til Apple, nærmere bestemt iPhone-operativsystemet.

Nå klager Elon Musk på Apples programvare

Årsaken til at Musk begynte å snakke om programvarekvalitet var et spørsmål rundt viktigheten av kvalitetsprogramvare når man skal sende mennesker til Mars, og andre prosjekter der alt må fungere optimalt hele tiden.

iOS 13 kverka eposten til Musk

“Det jeg refererte til var at teknologi ikke automatisk blir bedre over tid. Folk er vant til at mobilen blir bedre hvert år. Jeg bruker iPhone, men jeg synes at de siste oppdateringene ikke har vært så bra, noe som styrker poenget mitt. Faktisk ødela oppdateringen epost-systemet mitt, en tjeneste som er veldig grunnleggende”, forklarte han.

Apples epost-app blir bedre i iOS 14

Det er ikke kjent nøyaktig hvilken feil Musk refererer til, ei heller det faktum at vi ikke vet hvilket “epost-system” han bruker, men det er sant at iOS 13 hadde en tøff start etterfulgt av en rekke oppdateringer – blant annet iOS 13.4 som er levert utviklere i betaversjon nummer 5 i går og som gjør Apples epostklient lettere å bruke. Om det er Apples Mail-app Musk bruker, da.

Kilde:
Business Insider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse