Annonse


Ny iOS 13.4-beta lansert – du kan installere nå

Oppdatert 11. mars kl. 11:27: En femte beta-utgave av iOS 13.4 og iPadOS 13.4 er nå lansert til både utviklere og offentligheten.

Det er foreløpig ingen store endringer å rapportere om, så det er trolig snakk om feilrettinger, økt stabilitet og generelle forbedringer.

Original artikkel:

Apple har nå lansert sin fjerde beta-versjon av iOS 13.4, tvOS 13.4 og macOS Catalina 10.15.4. Merk deg at det ikke er lansert en ny betaversjon for watchOS 6.

Annonse
Den offentlige iOS 13.4 beta 4-versjonen kan installeres på iPhone, iPod Touch og iPad.

Les også: Snart kan du berge iPhone med WiFi – iOS 13.4 beta 3 lansert alle testere

Oppdateringen inneholder både feilrettinger, forbedringer og et par nye funksjoner, blant annet mappedeling i iCloud og en ny verktøylinje i Mail-appen.

Når det gjelder sistnevnte har svar-ikonet blitt flyttet vekk fra «slett»-ikonet, noe som skal gjøre det mye vanskeligere å slette e-poster uten at du faktisk mener det. Verktøylinjen inneholder også et mappe-ikon og et «ny e-post»-ikon.

Det er også lagt til ni nye Memoji og Animoji-er.

Safari-endring

Ikke minst har Apple gjort en liten endring i hvordan adressefeltet i Safari fungerer.

I iOS 13.4 kan du nemlig redigere teksten i adressefeltet med ett trykk når teksten er markert. Tidligere har man måttet klikke to ganger for å kunne redigere markert tekst.

Spar data når du bruker TV-appen

I TV-appen er det nå et par nye innstillinger som lar deg styre hvorvidt appen skal strømme og laste ned over WiFi og mobilnett.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse