appleipad
iOS 14 har bekreftet Apples kommende produkter, nå er spørsmålet når de faktisk lanseres grunnet corona-viruset. WWDC blir 99 prosent garantert avlyst.

Annonse


iPhone 9, iPad Pro 4 og Apple TV avslørt i iOS 14

En rimeligere iPhone (iPhone 9), ny iPad Pro 4 generasjon med tre kameraer og nye Apple TV med ny fjernkontroll er bekreftet i iOS 14-testkode 9to5Mac har fått tilgang til.

iPad Pro 4

Dette kommer ikke som noe sjokk akkurat da det i flere måneder har kommet rapporter om at det er nettopp dette Apple har planer om å oppgradere i år, men det er uansett fint å få det bekreftet.

Først ut er iPad Pro som får tre kameraer (telefoto, vidvinkel og ultra vidvinkel), inkludert en ToF (Time of Flight)-sensor som gjør AR-opplevelsen bedre og som vil kunne sanke inn mer informasjon om omverdenen.

iPhone 9

iPhone 9 blir utstyrt med TouchID og Express Transit for enkel betaling for kollektivtransport der dette er støttet.

Den nye og rimeligere iPhone-modellen ventes i løpet av våren med iOS 13.4 innabords og vil kunne oppgradere til iOS 14 i løpet av høsten.

Apple TV

Det er en stund siden Apple lanserte Apple TV 4K, femte generasjon med Apple A10X Fusion, ble faktisk annonsert i september 2017.

Annonse
Boksen er ok den, men mange klager på fjernkontrollen som er så liten at den forsvinner i hånda – heldigvis hintes det til en ny en i koden.

En annen nyhet er at Apple skal levere en trenings-app. Brukere vil kunne laste ned treningsprogram og bli coachet med Apple TV. Øktene blir dessuten synkronisert mot Apple Watch og Apple Music vil stå for musikken om man ønsker det.

Apple AirTag

Denne Tile-utfordreren har batterier man kan bytte ut, spiller lyd for å finne igjen enhetene og man kan sette opp mange av dem i appen samtidig.

De nyeste iPhone-modellene vil kunne finne igjen enhetene sine med AR, noe som er unikt.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse