samsunggalaxys20ultra
Det ser ikke ut til at vi kan mene noe om Samsung Galaxy S20 Ultra 512GB før en eller annen gang etter 5. mars.

Annonse


Det ser dårlig ut: Samsung klarer neppe å levere vår Galaxy S20 Ultra 512GB i morgen

Akkurat i det jeg satt meg ned for å skrive denne artikkelen, dukket det opp nok en Fedex-pakkesporing fra Samsung. Ja, det har vært en av de ordreopplevelsene.

Jeg har ikke helt trua på at Samsung rekker det

Jeg sitter nemlig her og venter på at Samsung skal sende oss Galaxy S20 Ultra 512GB med 16GB RAM, og vi er ikke alene. Om å vente, altså.

Den aller dyreste modellen med vanvittige mengder RAM kan ikke en gang forhåndsbestilles i Norge, noe som også var grunnen til at jeg så mitt snitt til å bestille en her i USA som privatperson (med en gang produktet ble lagt ut for salg – nå er første leveransedato i USA 13. februar), for å kunne si litt om opplevelsen med en så stor skjerm med så mye RAM.

Nå ser det ut til at leveransen av mobilen drøyer, da pakkesporinger kommer og slettes av Fedex (etter forespørsel fra Samsung, ifølge sporingsappen) i vilden sky.

Annonse


F5, F5, F5, F5, F5, F5. Bilde: ITavisen

Undervurderte Samsung Galaxy S20 Ultra 512GB-etterspørselen?

Fedex venter på pakken fra Samsung, men selskapet ser ikke ut til å klare å levere dem i tide, noe som medfører at sporingen slettes, for igjen at det skapes en ny en med en gang Samsung tror de får inn flere enheter.

Bare for moroskyld ringte jeg Samsung leveransesupport, vi hadde jo ingen tro på å få svar på noe, og ganske riktig: det eneste vi ble fortalt etter to ventepauser var at jeg skulle få en epost (?) innen tre til fem forretningsdager.

Det skal sies at 5. mars alltid var oppført som leveringsdato for S20 Ultra på ordresidene, så det kan hende at denne datoen stemmer, men jeg har våre tvil da det ikke er noen aktivitet i sporingen i det hele tatt, altså Fedex har fremdeles ikke mottatt pakken, selv med kjappeste budservice mulig.

Spørsmålet er derfor om Samsung har produsert for få 512GB-modeller (det finnes kun en rimeligere modell, og den har “bare” 128GB og ikke 256GB lagringsplass), og om de fikk inn mange flere bestillinger enn de hadde trodd.

Annonse


Annonse


Annonse