galaxys20ultra
512GB utgaven av Galaxy S20 Ultra 5G kommer ikke til Norge, i det minste ikke med en gang, selv om den er tilgjengelig i nær sagt alle andre land.

Annonse


Derfor får ikke nordmenn den råeste Galaxy S20 Ultra-modellen

Av en eller annen grunn mener Samsung at det ikke er nok interesse i Norge for Galaxy S20 Ultra 512GB-modellen som også har mer RAM: hele 16GB, opp fra 12GB i 128GB-modellen.

Oppdatert, 13. februar, 17:50:

Samsung avslører ovenfor ITavisen at det er svært stor etterspørsel som visstnok er grunnen til at 512GB-utgaven med 16GB RAM ikke kommer til Norge med det første:

“På grunn av en uventet stor etterspørsel globalt klarer vi dessverre ikke å lansere S20 Ultra 512 GB i Norden på dette tidspunktet.”

Annonse


Samsungs råeste modell kan ikke nordmenn bestille

Mobilene kan forhåndsbestilles allerede, og kommer i butikkene 13. mars. Problemet for norske kunder er de som ønsker den aller råeste modellen, den kan ikke forhåndsbestilles fra Samsungs nettbutikk.

Den beste modellen som kan handles er altså 128GB-modellen til 14 490 kroner.

Kontaktet Samsung

En ITavisen-leser kontaktet Samsungs support, og fikk som svar at nettopp denne modellen kan handles i de fleste europeiske land, inkludert Tyskland, men av en eller annen grunn ikke i Norge.

ITavisen har kontaktet Samsungs norske representanter for å få et svar på hvorfor. Vi oppdaterer artikkelen når vi vet mer.

Annonse