Ericsson mwc 2020
MWC 2020 foregår uten Ericsson.

Annonse


Nvidia og Ericsson trekker seg fra MWC

Tidligere denne uken kunne vi skrive at både LG og ZTE har trukket seg fra årets Mobile World Congress i Barcelona. LG frykter at deres ansatte skal bli smittet og ZTE uttalte at selskapet er «altfor høflig» til å utsette andre for smittefare.

Vi stilte spørsmål ved om årets messe i det hele tatt kommer til å bli arrangert. GSMA, organisasjonen som arrangerer messen, har sagt at arrangementet vil gjennomføres som planlagt.

Oppdatert, 8. februar, 17:32:

Nå melder Nvidia at også de trekker seg fra MWC som finner sted på tampen av måneden.

Annonse


Gjennomføres uten Ericsson

Men nå har nok en aktør trukket seg fra årets utgave av verdens største mobilmesse.

«Etter en omfattende vurdering av risikoen, har Ericsson besluttet å ta forholdsregler ved å trekke seg fra MWC Barcelona 2020, det største arrangementet i telecom-industrien», skriver selskapet på sine nettsider.

– Vanskelig avgjørelse

Ericsson-president Börje Ekholm sier det har vært en vanskelig avgjørelse å ta.

– Helsen og sikkerheten til våre ansatte, kunder og investorer er vår høyeste prioritet. Dette er ikke en avgjørelse vi tar lett på. Vi så frem til å vise frem våre nyeste innovasjoner på MWC i Barcelona. Det er veldig uheldig, men vi tror oppriktig på at den mest ansvarlige avgjørelsen er å trekke vår deltakelse fra årets arrangement, forteller Ekholm i en pressemelding.

Selskapet har istedet besluttet å presentere sine nyheter, som de egentlig skulle vise frem under MWC, gjennom ulike lokale arrangementer kalt «Ericsson Unboxed».

Kilde:
Ericsson