microsoftsurfacehub
Oppdateringen til 2S, 2X, kommer ikke i år og trolig aldri. I stedet kommer det en stor programvareoppdatering i år til alle Hub-produkter.

Annonse


Microsoft ser ikke lenger poenget med Surface Hub 2-oppgradering

Som vi spådde for tre dager siden, har Microsoft gitt opp Surface Hub 2X.

Ser ikke lenger poenget

I stedet skal selskapet fokusere på å levere programvareoppdateringer til Surface Hub 2S, som de snakket om 31. januar:

”Vi har en kontinuerlig dialog med kundene våre i forhold til Hub, og jobber for å samkjøre planene videre for å imøtekomme deres behov best. De to topp-prioriteringene for Hub i 2020 er å distribuere 85 ”enheten og utrulling av en OS-oppdatering som inkluderer mange toppfunksjoner kundene har bedt om siden Surface Hub 2S-lanseringen, inkludert forbedring av IT-integrasjon, distribusjon og administrasjonsfunksjoner uten kostnad for alle versjoner 1 Hubs og Hub 2S-enheter. Vi har mer å dele de kommende månedene.”

Gigantisk gratis-oppdatering til alle Surface Hub-enheter

2X var en oppgraderingspakke for 2S som forbedret CPU- og GPU-ytelsen, men Microsoft sier nå at produktet ikke kommer i 2020, og ingenting om en lansering utover det. Det Microsoft melder er at de ikke ser noe poeng i å lansere oppgraderingskassetten da de “ikke trenger det” for å få til ting som rotasjon av den store skjermen.

Annonse
I stedet kommer det altså en programvareoppdatering, og den omtales som stor, for Hub, Hub 2 og 85″ Hub-eiere.

Oppdateringen baseres på 2020-lanseringen av Windows 10 og inkludere nyttige forbedringer for administrator. Oppdateringen er gratis og kommer til alle enheter. 2X-oppgraderingen ville kun ha fungert på 2S.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse