surfacehub
Surface Hub 2-familien kan kobles sammen, men nå ser det ut til at 2X aldri vil kunne kobles mot noe som helst da produktet muligens er kansellert.

Annonse


Gir Microsoft opp hele produktet?

Det rapporteres fra innad i Microsoft at Surface Hub 2X er på en uendelig-design-ferie. Microsoft har tidligere meldt at lanseringen skulle finne sted i år.

Surface Hub 2X er midlertidig på pause eller helt kansellert

Selskapet snakket opp Surface Hub 2X og 2S helt tilbake i mai 2018, og nå meldes det altså at 2X-modellen kanskje ikke lanseres i det hele tatt.

2S er lansert, men ikke i Norge.

Pris rundt: 65 000 kroner (man kan kontakte Microsoft i USA for å få nøyaktig pris).

Microsoft ønsker ikke si det ene eller det andre

Sam Petri tok kontakt med Microsoft angående 2X, og han fikk svar:

Annonse


”Vi har en kontinuerlig dialog med kundene våre i forhold til Hub, og jobber for å samkjøre planene videre for å imøtekomme deres behov best. De to topp-prioriteringene for Hub i 2020 er å distribuere 85 ”enheten og utrulling av en OS-oppdatering som inkluderer mange toppfunksjoner kundene har bedt om siden Surface Hub 2S-lanseringen, inkludert forbedring av IT-integrasjon, distribusjon og administrasjonsfunksjoner uten kostnad for alle versjoner 1 Hubs og Hub 2S-enheter. Vi har mer å dele de kommende månedene. “

Microsoft sier ingenting om 2X-lanseringen, og interne kilder melder at produktet allerede er kansellert eller satt på vent uten noen lanseringsdato å sikte seg inn på. En av de direkte årsakene til dette kan være at utviklingen av Windows Core OS ikke går like lett som tidligere trodd. Det er dårlig nytt for de andre enhetene som kjører Core OS, som HoloLens 2.

Selskapet har også trukket promo-materialet, inkludert videoene.

Kilde:
Petri

Annonse


Annonse


Annonse