samsung-galaxy-s20+-5g
Samsung Galaxy S20+ er vist frem i lekkede bilder, og inntil videre har vi det nærmest bekreftet at Bixby-knappen er borte.

Annonse


LEKKET: Bilder av Samsung Galaxy S20+ ute, og det blir ikke særlig penere enn dette

Samsung Unpacked 2020 er ikke mange uker unna. Der forventer vi at Samsung slår på stortromma og lanserer hele tre nye modeller av Samsung Galaxy S-serien som ganske sikkert kalles S20 – for å “markere en ny start.”

Også en ny foldbar smarttelefon som går under navnet “Bloom” ventes å bli lansert, men nå er det igjen S20 som får oppmerksomheten.

Bilder på avveie, ingen Bixby-knapp?

Nå er nemlig bilder av det som ser ut til å være en 5G-variant av Galaxy S20+ på avveie fordi enkelte har vansker med å følge klare instrukser på konfidensialitet:

Samsung Galaxy S20+

Bildene er lekket av XDA Developers og Max Winebach som har mottatt dem fra en som ønsker å forholde seg anonym.

Annonse


Størsteparten av designet og endringer fra tidligere generasjoner avsløres ut fra de tre bildene: blant annet får man bekreftet at hovedkameraet får en behandling som har preget smarttelefoner særlig det siste året med uthevet kameraform og fire sensorer sammen med flash.

Bixby-knappen ser ut til å være fjernet, og interessant nok ser det ikke ut som Samsung har satt for mye ressurser med å forminske rammene, og bunnen spesielt. Utover dette ser telefonen ganske overveldende ut – vi gleder oss i hvert fall til 120Hz-skjerm og 108MP-kamera.

For øvrig er det en ting man må huske på: S20+ representerer ikke lenger toppmodellen i S-serien, skal vi tro ryktene. Her er det “S20 Ultra” som står for jobben, og hvordan denne tar seg ut er vi veldig spente for å finne ut av.

Skal du ha nye Galaxy S20?

Kilde:
XDA Developers

Annonse