Galaxy-Fold-2
Samsung Galaxy Bloom og Galaxy S20 får begge muligheten til å filme i 8K.

Annonse


Navnet på neste Samsung-foldbare avslørt under hemmelig CES-møte

Ryktene har en stund hatt det til at den neste foldbare smarttelefonen fra Samsung går under kodenvnet Bloom. Under et lukket CES-møte har det nå kommet frem at det endelige navnet rett og slett bare blir “Galaxy Bloom”.

Bekreftet også S20-navnet

Navnet skal ifølge SamMobile ha blitt avslørt overfor selskapet viktige samarbeidspartnere i et lukket møte under årets CES-arrangement.

I samme møte skal de også ha forsvart bruken av navnet Galaxy S20 fremfor det som var en naturlig oppgradering i “Galaxy S11”. De nye flaggskipmodellene blir Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Det mest interessante er likevel Samsungs målgruppe for Bloom og hvorfor de har valgt designet de endte opp med.

Annonse


Samsung-topp DJ Koh skal nemlig ha forklart at Bloom er inspirert av formfaktoren på et sminkeprodukt fra franske Lancôme. Målgruppen deres skal være kvinner i 20-årene som altså bør assosiere mobiltelefonen med ting de er kjent med fra før.

Det er et interessant valg uten tvil, og vi ser frem til å finne ut av hvordan smarttelefonen appellerer til målgruppen.

Begge kan filme i 8K

SamMobile gjengir at informasjon fra møtet tyder på at både Galaxy S20 og Bloom får muligheten for videoopptak i 8K i det som blir et positivt bidrag for mangelen på 8K-innhold der ute. Det meldes dessuten at Samsung har jobbet med YouTube for å hente 8K-videoer til plattformen, noe som antakeligvis aktiveres etter at telefonene lanseres.

Kilde:
SamMobile

Annonse


Annonse


Annonse