Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Samsung Galaxy Bloom og Galaxy S20 får begge muligheten til å filme i 8K.

Navnet på neste Samsung-foldbare avslørt under hemmelig CES-møte

Og målgruppen er ikke helt den vi hadde trodd.

Ryktene har en stund hatt det til at den neste foldbare smarttelefonen fra Samsung går under kodenvnet Bloom. Under et lukket CES-møte har det nå kommet frem at det endelige navnet rett og slett bare blir «Galaxy Bloom».

Bekreftet også S20-navnet

Navnet skal ifølge SamMobile ha blitt avslørt overfor selskapet viktige samarbeidspartnere i et lukket møte under årets CES-arrangement.

I samme møte skal de også ha forsvart bruken av navnet Galaxy S20 fremfor det som var en naturlig oppgradering i «Galaxy S11». De nye flaggskipmodellene blir Galaxy S20, S20+ og S20 Ultra.

Det mest interessante er likevel Samsungs målgruppe for Bloom og hvorfor de har valgt designet de endte opp med.

Samsung-topp DJ Koh skal nemlig ha forklart at Bloom er inspirert av formfaktoren på et sminkeprodukt fra franske Lancôme. Målgruppen deres skal være kvinner i 20-årene som altså bør assosiere mobiltelefonen med ting de er kjent med fra før.

Det er et interessant valg uten tvil, og vi ser frem til å finne ut av hvordan smarttelefonen appellerer til målgruppen.

Begge kan filme i 8K

SamMobile gjengir at informasjon fra møtet tyder på at både Galaxy S20 og Bloom får muligheten for videoopptak i 8K i det som blir et positivt bidrag for mangelen på 8K-innhold der ute. Det meldes dessuten at Samsung har jobbet med YouTube for å hente 8K-videoer til plattformen, noe som antakeligvis aktiveres etter at telefonene lanseres.

Kilde:
SamMobile

Stikkord: 8K, bloom, ces2020, fold, galaxy bloom, kamera, s20, samsung, samsung galaxy