Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone 12 kan kjapt ende opp med å se slik ut. En ny kamerasensor er tilstede sammen med firkanta rammer og større skjerm. (Ill.: PhoneArena)

Nye iPhone 12-bilder: slankere busslomme, fire kamerasensorer og flate kanter

Minner veldig om iPhone 4-designet.

Det har dukket opp konseptbilder som antakeligvis gir et realistisk bilde av hvordan neste års iPhone-rekke kan se ut. Konseptet er basert på tidligere rapporter fra Apple-analytikeren Ming-Chi Kuo, og dyrker troen på at telefonen blir mer lik iPhone 4 og iPhone 5 med særlig hensyn til kantene som blir mindre avrundede.

Mer skjerm og iPhone 4-inspirert

I tillegg til flate kanter så ser det ut til at Apple kan prioritere større skjermareal ved først og fremst å ha tynnere rammer, i tillegg til å krympe «busslommen» – altså må du belage deg på at denne er til stede enda ett år. Den store fordelen med neste års iPhone-modeller er at de ventes å ha skjermer med ProMotion-teknologi for jevnere bildefrekvens.

Det er nettstedet PhoneArena som står for bildene:

iPhone 12 renders, with existing iPad Pro design

Tillegget av den fjerde kamerasensoren fremstår å være begrunnet i Kuo sine tidligere rapporter om en bakvendt ToF-sensor for bedre bilder i portrettmodus og for bedre AR-egenskaper.

Hva synes du om designet på iPhone 12 hvis den blir slik?

Kilde:
9To5Mac

Annonse
Stikkord: Apple, iphone, iphone 12, Mobil