Nå er det slutt på sikkerhetsoppdateringer til denne Pixel-modellen

google-pixel-xl
På originale Pixel så er det nå slutt med sikkerhetsoppdateringer.

November måned betyr en stor sikkerhetsoppdatering fra Google for Pixel-enhetene deres. Neowin skriver at oppdateringen i tillegg til å rette en haug sikkerhetshull også henter noen forbedringer relatert til kamera og skjerm på Google Pixel 4 og Pixel 4 XL. Vi testet nylig telefonen og konkluderte med at årets rekke er en unødvendig skuffelse.

Skulle egentlig ikke mottatt oktoberoppdatering

Tilbake til oppdateringen: det som er særlig nevneverdig denne gang er at den originale Pixel og Pixel XL er utelatt fra listen over kompatible enheter som får sikkerhetsoppdateringen. Det er i samsvar med Googles lovnad i forbindelse med lanseringen i 2016, da selskapet lovet to år med Android-oppdateringer og ytterligere ett år med sikkerhetsoppdateringer.

Egentlig skulle den siste sikkerhetsoppdateringen ha vært for september, men eiere av originale Pixel opplevde at oktoberoppdateringen også gjaldt for dem.

Annonse

Fikser 90Hz-problemet

Når det gjelder dagens oppdatering så vil denne gi en rekke forbedringer på Pixel 4 og Pixel 4 XL. Ved lansering ble det raskt påpekt at telefonen ikke er konsekvent med 90Hz-skjerm, noe Google har introdusert i dagens oppdatering for XL-varianten. Eiere av standard Pixel 4 vil på sin side legge merke til at skjermen har bildefrekvens på 90Hz helt ned til en batteriprosent på 42.

Kilde:
Neowin

Annonse
Annonse