google-pixel-xl
På originale Pixel så er det nå slutt med sikkerhetsoppdateringer.

Annonse


Nå er det slutt på sikkerhetsoppdateringer til denne Pixel-modellen

November måned betyr en stor sikkerhetsoppdatering fra Google for Pixel-enhetene deres. Neowin skriver at oppdateringen i tillegg til å rette en haug sikkerhetshull også henter noen forbedringer relatert til kamera og skjerm på Google Pixel 4 og Pixel 4 XL. Vi testet nylig telefonen og konkluderte med at årets rekke er en unødvendig skuffelse.

Skulle egentlig ikke mottatt oktoberoppdatering

Tilbake til oppdateringen: det som er særlig nevneverdig denne gang er at den originale Pixel og Pixel XL er utelatt fra listen over kompatible enheter som får sikkerhetsoppdateringen. Det er i samsvar med Googles lovnad i forbindelse med lanseringen i 2016, da selskapet lovet to år med Android-oppdateringer og ytterligere ett år med sikkerhetsoppdateringer.

Egentlig skulle den siste sikkerhetsoppdateringen ha vært for september, men eiere av originale Pixel opplevde at oktoberoppdateringen også gjaldt for dem.

Fikser 90Hz-problemet

Når det gjelder dagens oppdatering så vil denne gi en rekke forbedringer på Pixel 4 og Pixel 4 XL. Ved lansering ble det raskt påpekt at telefonen ikke er konsekvent med 90Hz-skjerm, noe Google har introdusert i dagens oppdatering for XL-varianten. Eiere av standard Pixel 4 vil på sin side legge merke til at skjermen har bildefrekvens på 90Hz helt ned til en batteriprosent på 42.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse