steam-library-bibliotek-oppdatering

Annonse


Endelig – Steam-biblioteket ditt har aldri sett bedre ut enn nå

Valve lanserte forrige måned en beta der Steam-biblioteket fikk seg en overhaling. Endringene ble tatt godt i mot blant de som testet det nye designet, så det er gode nyheter at desginendringene nå er ute av beta og gjelder for alle.

Visuelle endringer

Det nye biblioteket preges nå av et nytt design som etter planen skal gjøre det enklere for deg å få øye på spillet du er ute etter. Overhalingen gir også en bedre oversikt over hva vennene dine spiller, og du kan enklere følge nyheter og oppdateringer som er relatert til spillene du har i biblioteket ditt.

Sørg for at du får den nyeste oppdateringen ved å omstarte programmet et par ganger.

Valves nye “event”-funksjon gjør det til en enkel sak for utviklere å publisere oppdateringer i form av innlegg som forklarer eksempelvis nye elementer i spillet deres, planen fremover og lignende. Disse får du til gjengjeld en enkel oversikt over under “Hva er nytt?”-seksjonen.

Annonse


Har du hørt om denne?

Dagens oppdatering er én av mange endringer Valve har gjort den siste tiden for å gi en overordnet bedre opplevelse på spillplattformen deres. Forrige uke kunne vi skrive om Remote Play Together som nå er i sin fulle versjon tilgjengelig for alle på Steam. Funksjonen lar deg spille lokal multiplayer med kompiser over nett.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse