steam-remove-play-together-funksjon

Annonse


Nå kan du spille co-op med venner på Steam på en virtuell sofa

For to uker tilbake ble det sendt ut invitasjoner til utviklere om å prøve ut en ny funksjon for å tillate “co-op”-spilling over nett, altså at man ikke trenger å sitte i samme rom eller i nærheten av hverandre for å dra nytte av lokal multiplayer som ofte er en mulighet i spill.

Kun én i kompisgjengen trenger spillet

Nå er funksjonen offisielt lansert i betautgave for alle Steam-brukere. Du trenger ingen onlinefunksjoner eller servere for å dra nytte av Remote Play Together, og funksjonen blir en smart funksjon å ha liggende dersom man ønsker å spille flerspiller i spill som ikke har online-muligheter.

“Nå kan du invitere Steam-venner til å bli med på din lokale co-op eller “split-screen”-spill over nett. Opp til fire personer kan delta i moroa, og kun den som starter økten trenger å ha kjøpt og lastet ned spillet mens resten kan koble til gjennom Steam Remote Play-teknologien for strømming.”

60FPS/1080p

Funksjonen trenger en tilkobling med mellom 10 og 30 Mbps i styrke for økter uten etterslep. Play Together–funksjonaliteten viser også 60 bilder i sekundet med en oppløsning på 1080p.

For å delta så trenger du bare å bli med på Steam Beta, mens venner kan bli invitert ved å trykke “Remote Play Together”-valget i vennelisten på Steam Overlay.

Annonse


Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse