Exynos-990_main1

Annonse


Samsung Galaxy S11e kan ha 120Hz og iPhone-formfaktor

I den viktige kampen om å produsere de beste smarttelefonene har Samsung sammen med en rekke andre produsenter uteblitt fra å øke bildefrekvensen på toppmodellene deres i motsetning til OnePlus, Google og enkelte produsenter av gamingtelefoner.

Vil ligne på iPhone, og har minst 90Hz-panel

Dette endrer seg mest sannsynlig i 2020: fra før er det ryktet at Apple bringer ProMotion-teknologien til iPhone 12 neste år, og allerede nå svirrer ryktene om at Samsung skal gjøre tilsvarende for sin nye rekke, men det starter antakelig allerede med Galaxy S11e.

Ryktene henger sammen med at Samsung nylig introduserte Exynos 990 – en kraftig 7nm-brikke som vil ha støtte for skjermer med opptil 120Hz.

I den forbindelse har Ice_Universe kommet med noen spådommer: Galaxy S11e vil ha en formfaktor som minner om iPhone, og skjermen vil ha minst 90Hz bildefrekvens, om ikke 120Hz. Dette vil være et stort skritt for den sørkoreanske giganten som med jevnere flyt i skjermteknologien kan appellere til brukere som blant annet liker å spille på telefonen, men som ikke nødvendigvis trenger markedets beste kamera.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse