ps5-playstation-sony

Annonse


Sony har sikret varemerket for PlayStation 6 … og 7, 8, 9 og 10

Vi har lyst å skrive at PlayStation 5 er rett rundt hjørnet, men for enkelte er ett år å vente veldig lenge. Sony har nemlig annonsert at oppfølgeren til PlayStation 4 lanseres julen 2020, men i mellomtiden har de tatt seg bryet med å ta til seg rettighetene for varemerkene PlayStation 6 og hele veien til PlayStation 10, en konsoll vi kan forvente om noen tiår hvis vi bruker historikken hittil som en indikasjon.

Vanlig ting å gjøre

Sonys beslutning om å sikre seg disse rettighetene er langt fra unormalt – det er et ledd i selskapets strategi om å tenke frem i tid, muligens delvis også motivert av det å unngå potensielle konflikter i fremtiden.

En kan bare spekulere i hva slags funksjonalitet hver av de fremtidige generasjonene med spillkonsoller vil by på utover råere kraft og bedre grafikk.

PS5 blir kraftig oppgradert

I den forbindelse er det for PlayStation 5 antakeligvis prat om nesten uhindret bakoverkompatibilitet. Ryktene skal ha det til at man skal kunne spille alle tidligere PlayStation-spill rett fra konsollen og uten ekstra tilvirkning.

Annonse


Ellers er det prat om en signifikant økning i ytelse, både i grafikk og CPU-hastighet. Kontrolleren skal det være lagt mye fokus på for å forbedre, dette kan du lese mer om her.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse