Om ryktene er sanne så får vi kloa i en veldig kraftig PlayStation i 2020 en gang.

Annonse


Den vises frem neste år – så kraftig er PlayStation 5

Takket være Sony-sjefen selv vet vi at PlayStation 5 allerede er under utvikling, men det er ikke så mange detaljer om denne konsollen som har nådd fram til offentligheten hittil. Nå vet vi kanskje litt mer, og om ryktene stemmer så blir PlayStation 5 litt av et beist som skal innta stuene våre om et år eller to.

Sparer kruttet til eget arrangement

Det er en usannsynlig kilde som åpner seg om Sonys planer for fremtiden på Reddit, nemlig samme person som på forhånd meldte at Sony kommer til å trekke seg fra neste års E3-arrangement.

Brukeren avslører flere ting vedrørende Sonys fremtidsutsikter på Reddit. Blant annet skriver vedkommende at Sony gjør en liten annonsering av neste generasjons PlayStation 5 midtveis neste år og deretter en ordentlig, stor lansering under PlayStation Experience-arrangementet som likevel ikke avlyses.

Utviklerenheter er delt ut

Videre forteller Reddit-brukeren at de fleste store aktører og utviklere allerede har fått såkalte “dev-kits” av PS5 for å utvikle spill til neste generasjon. Dette er ikke uforenelig med ryktene som de siste ukene har svirret omkring Square Enix og at de jobber med en tittel for neste generasjon spillkonsoller.

Annonse


Hvis personen har rett så vil PS5 ha en åttekjerners AMD-prosessor som gir 4K-spilling med 60 bilder i sekundet. For lanseringstitler så peker personen mot The Last of us 2 og Death Stranding. Disse stortitlene skal visstnok være fokusert på nestegenerasjon PlayStation til tross for at de allerede er annonsert for PlayStation 4. Vedkommende kunne ikke avsløre hvorvidt PS5 er bakoverkompatibel eller ikke.

Kjøper du PS5 hvis ryktene stemmer?

Kilde:
Reddit

Annonse


Annonse


Annonse