apple-iphone-11-pro-max-batteri-deksel

Annonse


iOS 13.2 viser bilder av smart batterideksel til iPhone 11 og iPhone 11 Pro

Per dags dato er det liten tvil om at Apple er i prosessen med å introdusere batterideksler til iPhone 11 og iPhone 11 Pro. I september skrev vi at det er funnet kode i iOS 13 som tyder på at disse dekslene er på vei, men nå “bekreftes” de ytterligere i iOS 13.2 – oppdateringen som ble tilgjengelig i går og som blant annet introduserer støtte for bruk av nye AirPods Pro.

Et stort hull for kameraet

I iOS 13.2 er det igjen funnet ulike modellbetegnelser som indikerer tre forskjellige varianter til de tre forskjellige telefonene. MacRumors har dessuten kommet over forskjellige bilder som viser de tre produktene med ørsmå forskjeller i designet.

Apropos designet så er ikke denne særlig annerledes enn de man har sett tidligere, og sist for iPhone XS, XS Max og XR. Den store forskjellen er den nye, firkantede kamerautformingen som tvinger frem et større hull på dekslene.

Sporene i iOS 13.2 kommer naturligvis uten indikasjoner for når man kan få tak i dekslene. Om det er av betydning så var Apple trege i fjor med lansering i januar, noen måneder etter lansering av telefonene.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse