iphone-deksel-batteri

Annonse


Jepp, dette tilbehøret eksisterer til iPhone 11 også

Apple har vært på latsiden med de originale, smarte batteridekslene for sine egne telefoner de siste årene. Fra å droppe det helt på iPhone X så leverte de endelig dekslene for iPhone XR, XS og XS Max i fjor over en måned etter at telefonene var i butikkhyller – og det uten kompatibilitet med iPhone X.

Årets iPhone-modeller har kraftig forbedret batteri

Nå er det i iOS 13 funnet bevis på at disse dekslene er en greie også for årets iPhone-rekke.

Situasjonen er litt spesiell i år ettersom Apple har forbedret batteritiden på samtlige iPhone-modeller. Likevel er det ikke utenkelig at enkelte lar seg friste med noen timers ekstra batteritid, og spesielt kan fristelsen gjøre seg gjeldende de gangene hvor man vet at lademuligheter er begrenset.

I år hinter altså koder i iOS 13 til at det kommer tre modeller: A2180, A2183 og A2184 som antas å være for henholdsvis iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max. Tidspunkt for lansering er ukjent informasjon, men dersom fjorårets lansering er noe å gå ut fra så blir den lansert midtveis i januar neste år. Om vi likevel går ut fra at Apple tar lærdom fra fjorårets forsinkelse så kan man anslå lanseringsdato i tiden før jul.

Annonse


Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse