Lanserer batterideksel for nye iPhone-modeller
Apple tok sin tid med batteridekslene til de nyeste iPhone-modellene, men de er endelig her og tilbyr mange timers ekstra surfetid for de som trenger det.

Annonse


Nå er den lansert: smartdeksel for iPhone XS/Max/XR

Om du faller i kategorien med mennesker som ofte ender opp med et tomt batteri midtveis i løpet av en aktiv dag så har du sikkert ventet spent til at Apple lanserer et smart batterideksel til de nyeste iPhone-modellene. Nå er de etter en runde med spekulasjoner endelig lansert offisielt, og de kommer i to farger.

Mange timer ekstra

Den viktigste nyheten for de fleste er kanskje støtte for Qi-lading slik at du trådløst kan lade smartdekselet, men også varigheten på de smarte batteridekslene er gode nyheter: dekselet for iPhone XS legger til 33 timer ekstra med taletid, 21 timer surfing og 25 timer videoavspilling mens de øvrige modellene for Max og XR gir henholdsvis 37 og 39 timers taletid, 20 og 22 timer surfetid samt 25 og 27 timers videoavspilling.

Apple forteller blant annet at det smarte batteridekslet har støtte for Qi-lading og at den smarte batteristatusen vises i øvre høyre hjørne på låst iPhone-skjerm og i varslingssenteret når du har på dekselet, slik at du hele tiden vet hvor mye strøm du har igjen.

Annonse


Ikke kompatibel med iPhone X

De dårlige nyhetene for mange er likevel de om kompatibilitet med iPhone X: mange lurer naturligvis på hvorvidt denne telefonen passer i smartdekselet til iPhone XS, men Apple har unngått å liste opp denne som kompatibel. Det skyldes mest sannsynlig kamerabulken som tyter ut og er større på iPhone XS. Vi skal følge med for å finne ut av om den likevel passer.

Kilde:
9to5mac

Annonse


Annonse


Annonse