RED Hydrogen
Det kommer ingen flere Hydrogen-telefoner.

Annonse


Over og ut for Hydrogen-telefonen

RED annonserte Hydrogen One i 2017 og folk hadde generelt høye forventninger til telefonen. Den skulle ha et monster-kamera, en holografisk skjerm og støtte for modulært ekstrautstyr.

Men telefonen klarte aldri å leve opp til forventingene. Den fikk også lunken mottakelse av anmeldere. I sommer uttalte RED seg om skuffelsen, og skyldte på leverandørene for fiaskoen.

Kommer ingen oppfølger likevel

I sommer ble det kjent at RED jobber med Hydrogen Two. Men nå har Jim selskapets grunnlegger, Jim Jannard, kunngjort at han går av med pensjon.

Og samtidig har han bestemt seg for å stenge hele Hydrogen-prosjektet. Dermed kommer oppfølgeren aldri til å bli lansert – i hvert fall ikke under Hydrogen-navnet.

Annonse


Helseutfordringer

Jannard kom med beskjeden i et foruminnlegg.

– Jeg har brukt de siste 45 årene på å bygge «oppfinnelser innpakket i kunst». Nå fyller jeg 70 år og har noen helseutfordringer, så nå er tiden inne for å pensjonere seg. Jeg vil stenge Hydrogen-prosjektet og avslutte en karriere som har inkludert Oakley, RED Digital Cinema og Hydrogen, skriver Jannard i innlegget.

Eiere av den originale Hydrogen-telefonen vil fortsatt motta støtte i form av oppdateringer og kundesupport, lover Jannard.

Kilde:
h4vuser

Annonse