Hydrogen One
Hydrogen One ble markedsført som verdens første telefon med holografisk skjerm.

Annonse


Hydrogen One-fiaskoen: – Det var leverandørens skyld

RED annonserte Hydrogen One i 2017 og folk hadde generelt høye forventninger til telefonen. Den skulle ha et monster-kamera, fete skjerm-funksjoner og modulær støtte for ekstra utstyr.

Men telefonen klarte aldri å leve opp til de skyhøye forventingene. Den fikk også – for å si det forsiktig – svært lunken mottakelse av anmeldere.

Legger skylda på underleverandør

Men RED-grunnlegger Jim Jannard hevder hardnakket at det ikke var deres skyld at telefonen skuffet. Den dårlige skjermkvaliteten, de svake foto-funksjonene og den generelle følelsen av at telefonen var lite gjennomført, var det ikke RED som stod for.

Les også: Var en sentral funksjon i markedsføringen – nå er all spor av den borte

Annonse


Det var ifølge Jannard en ikke-navngitt kinesisk designprodusent som ikke leverte varene godt nok. Det skriver RED-grunnleggeren i et innlegg på H4Vuser.net.

Red Hydrogen
RED lover at Hydrogen Two blir en bedre enn Hydrogen One.

– Umulig å redde Hydrogen One

Produsenten skal visstnok ha «underprestert i betydelig grad», noe som gjorde det «umulig» for RED å redde skinnet. Det var rett og slett for sent å gjøre noe med problemene før telefonen landet i markedet, hevder Jannard.

RED har imidlertid ikke lagt planene om en oppfølger på hylla. Faktisk jobber selskapet med Hydrogen Two. Denne gangen har de kvittet seg med den kinesiske produsenten og skaffet seg en ny.

Denne produsenten skal ifølge RED-sjefen være «helt klart mer kapabel til å bygge og støtte produktet vi (og våre kunder) krever», skriver han i innlegget. Oppfølgeren kommer til å bli bygd helt fra bunnen av.

Lover Hydrogen Two-rabatt

Selskapet har også en annen nyhet å bringe i dag:

«RED jobber også med den svært etterlengtede kameramodulen, som vil fungere på begge telefoner».

Lanseringsdato for modulen og telefonen er foreløpig ukjent.

Men Jannard har en god nyhet til alle som kjøpte Hydrogen One; de får nemlig rabatt hvis de går til anskaffelse av Hydrogen Two. I innlegget skriver han at Hydrogen One-kunder får «betydelig fordelaktig behandling» når det legges inn ordre av Hydrogen Two og kameramodulen.

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse