Hydrogen One ble markedsført som verdens første telefon med holografisk skjerm.
Hydrogen One ble markedsført som verdens første telefon med holografisk skjerm.

Annonse


Var en sentral funksjon i markedsføringen – nå er all spor av den borte

Du har helt sikkert fått med deg oppstanden rundt Hydrogen One som RED annonserte i sommeren 2017. Telefonen ble blant annet markedsført som verdens første mobil med holografisk skjerm, men den ble aldri tatt særlig godt i mot ved lansering.

Fjernet all spor

Det man så på som en mulig redning tillegg var at Red hele tiden insisterte at telefonen skulle få støtte for modulære tilbehør som nye kameraer og større batteri blant andre ting. Dette har latt vente på seg, men nå ser det faktisk veldig mørkt ut dersom du satt å ventet på funksjonen.

På Reddit har noen oppdaget at selskapet har fjernet all materiale som tidligere refererte til modul-støtten. Planen deres var å introdusere dette i 2019, og på nettsiden kunne man lese at RED skrøt om mulighetene ved modulær-tilkoblingen. Blant annet gikk dette i økt batterikapasitet gjennom batteripakker, utvidelse av lagringskapasitet og minne eller rett og slett å sette på en hel kameramodul.

Ikke en billig telefon

Telefonen er ikke særlig billig heller: med en prislapp på godt over 10 000 kroner så er det ikke utenkelig at mange kunder føler seg lurt dersom dette betyr at selskapet ikke skal introdusere modul-støtten likevel.

Annonse


Selskapet har enda ikke besvart hendelser der man spør om endringen på nettstedene deres.

Hadde du tenkt å kjøpe en Hydrogen One?

Kilde:
Neowin

Annonse