watchdogslegion
Watch Dogs Legion lanseres ikke før midtveis ut i neste år en eller annen gang.

Annonse


The Last of Us Part II og Watch Dogs Legion utsatt

Watch Dogs Legion skulle etter planen lanseres 25. februar 2020, men det skjer ikke likevel.

Oppdatert, 19:33:

Også The Last of Us Part II er utsatt. Den nye datoen er 29. mai 2020.

Dette melder Neil Druckman, regissøren av spillet:

Annonse


La meg med en gang få den viktigste informasjonen på banen først: The Last of Us Part II har en ny utgivelsesdato; 29. mai 2020.

“For omtrent en måned siden hadde vi en stor mediakampanje for spillet, og lot medier spille over to timer og vi debuterte historietraileren og avslørte utgivelsesdatoen. Den positive responsen vi så fra samfunnet vårt var overveldende. Du kunne føle energien. Etter å ha jobbet med noe i så mange år, er det forfriskende å få et glimt av at folk liker alt det harde arbeidet vi har puttet i spillet.

Imidlertid var det i løpet av de siste ukene, da vi stengte deler av spillet, at vi innså at vi rett og slett ikke hadde tid nok til å bringe hele spillet opp på et nivå som vi kan omtale som Naughty Dog-kvalitet. På dette tidspunktet ble vi møtt med to alternativer: kompromittere deler av spillet eller få mer tid. Vi gikk sammen om sistnevnte, og denne nye utgivelsesdatoen lar oss fullføre alt til vårt nivå av tilfredshet og samtidig redusere stresset for teamet.

Selv om vi er lettet over at vi ikke trenger å kompromittere visjonen vår, er vi skuffet over at vi ikke klarte å unngå denne eksakte situasjonen. Vi skulle ønske vi kunne forutse mengden polish vi trengte, men størrelsen og omfanget av dette spillet tok oss på senga. Vi hater å skuffe fansen vår, og for det beklager vi det.

Vi håper du forstår at denne ekstra tiden sikrer at The Last of Us Part II lever opp til vår kollektive ambisjon så vel som vår forpliktelse til det høyeste nivået av kvalitet. Vi vet at de ekstra månedene vil legge til det som allerede kan være en uutholdelig ventetid for oss alle. Vi er takknemlige for din tålmodighet og fortsatte støtte. Når neste mai er her, så vil du endelig bli med Ellie igjen i The Last of Us Part II.”

Lanseres en gang neste år

Selskapet har nemlig valgt å utsette stortittelen til neste finansielle år som løper fra april 2020 til mars 2021. Utover det kjenner vi ikke til noe mer om lanseringsplanene.

Gods & Monsters og det nye Rainbow 6-spillet Quarantine er også utsatt, og lanseres en gang mellom april og mars 2021.

Ønsker ikke gjenta Breakpoint

En av årsakene til utsettelsene er at Ubisoft-sjef Yves Guillemot er svært skuffet over lanseringen av blant annet Ghost Recon Breakpoint som har solgt dårligere enn forventet grunnet for få nyvinninger. Selskapet lover å forbedre spillet og å høre på fansen.

Guillemot ønsker ikke Watch Dogs Legion skal lide samme skjebne, og har derfor beordret studioet til å bruke mer tid på utviklingen

Et annet etterlengtet spill som nylig ble flyttet fremover i tid er Doom Eternal, men heldigvis lanseres The Outer Worlds og Modern Warfare i morgen.

Kilde:
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse