google-stadia

Annonse


Google med presisering rundt lansering av Stadia, men man er fortsatt forvirra

Vi meldte tidligere i oktober at Founder’s Edition av Google Stadia var utsolgt i Europa, og nå meldes det tilsvarende for det amerikanske og kanadiske markedet. Likevel går det an å delta i moroa gjennom Premiere Edition som kun mangler noen få godbiter man kunne fått i den første utgaven.

Full forvirring

Google har tatt til Twitter for å presisere ting i forbindelse med lanseringstidspunktet av tjenesten. Selskapet har seg selv å takke for all forvirringen rundt når man får tak i de forskjellige pakkene dersom man bestiller, og når man faktisk får tilgang til selve spilltjenesten.

Google skal nemlig ha forklart at kjøpere av Premiere Edition vil få tilgang etter de som har skaffet seg Founder’s-utgaven. I praksis betyr dette at man ikke får tilgang til tjenesten fra og med første dag, som blir 19. november.

Til The Verge skal Google ha forklart at begge pakkene sendes ut de to første ukene etter lansering av tjenesten – noe som naturligvis reiser spørsmål om hvordan Founder’s-kjøperne skal bruke tjenesten før denne tiden. Svaret på dette er ifølge ryktene at man skal kunne spille på datamaskin eller mobiltelefon med en tredjepartskontroller i mens man venter på at pakken skal ankomme.

Annonse


Øvrige brukere må derfor vente to uker før de kan delta, hvis denne informasjonen stemmer.

Kilde:
9To5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse