googlestadianorge
Stadia Premiere Edition er navnet på pakken som selges i Norge. Den kan forhåndsbestilles nå og koster 1299 kroner.

Annonse


Dette koster Google Stadia i Norge – kan forhåndsbestilles nå

Spillere som er først ute og handler “Founder’s Edition” av Google spillstrømmetjeneste Stadia kan spille allerede 19. november.

Oppdatert, 17:52:

Founder’s Edition er utsolgt i Norge som tidligere meddelt, og det er derfor rimelig sikkert at Premiere Edition ikke gir tidlig tilgang 19. november.

“Det er lite som skiller de to versjonene, men om du var raskt ute og sikret deg «Founder’s»-utgaven så kan du blant annet skryte av premiumkontrolleren, navnreservasjon og såkalt «buddy pass» som tilsynelatende ikke følger med i den nye utgaven”, skrev vi 18. september.

Annonse


“Premiere Edition”

Pakken inneholder en blå Stadia kontroller, Chromecast Ultra for å strømme moroa, og tre måneder med Stadia Pro inkludert i tillegg til et tre måneders “Buddy Pass” slik at man kan dele opplevelsen med andre.

Her i Norge kan man bestille “Premiere Edition” (pris: 1299 kroner) som ser ut til å være samme produkt med et annet navn, via Googles egen nettbutikk.

Vi kan dog ikke bekrefte at Premiere er helt det samme som Founders, om det ikke er er det usikkert om man kan spille allerede fra 19. november.

Dyre gamepads – dette er spillene

Skal man ha flere kontrollere koster en 699 kroner. De kommer i hvit, svart og “wasabi”.

“Spill Stadia med Premiere Edition og få tre måneder med Stadia Pro inkludert. Kombiner Chromecast Ultra med en Stadia-kontroller, og spill i opptil 4K på TV-en5 I perioden med tidlig tilgang kan du dessuten spille spill på Stadia på alle støttede enheter,” melder Google.

Merk: “Tilbud på tre måneders prøveperiode på Stadia Pro åpner for dem som kjøper en Premiere Edition innen 6. juni 2020 eller så lenge lageret rekker. På slutten av prøveperioden vil du automatisk bli trukket for det alminnelige abonnementsprisen, for øyeblikket NOK99 per måned.

Dette er noen av spillene som kommer. Se hele listen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse