Google-stadia-utsolgt

Annonse


Stadia “Founder’s Edition” utsolgt i nesten hele Europa, se hva Google har erstattet den med nå

Med en lanseringsdato som stadig nærmer seg så er det ingen overraskelse at man begynner å få nyss i flere Google Stadia-detaljer. Den seneste utviklingen skal ha det til at Googles spesialutgave av strømmetjenesten i den begrensede utgaven “Founder’s Edition” er fullstendig utsolgt i store deler av Europa.

Disse fordelene går du glipp av

Det bekreftes på den offisielle Stadia-kontoen på Twitter der den store trøsten ligger i en erstatning som kalles Stadia Premiere Edition.

Det er lite som skiller de to versjonene, men om du var raskt ute og sikret deg “Founder’s”-utgaven så kan du blant annet skryte av premiumkontrolleren, navnreservasjon og såkalt “buddy pass” som tilsynelatende ikke følger med i den nye utgaven.

Med på kjøpet får du likevel en ganske stilig kontroller sammen med Chromecast Ultra, tre måneder med Stadia Pro og hele Destiny 2-samlingen.

Annonse


Norge ser ut til å være blant landene der “Founder’s Edition” er utsolgt, for på Googles nettsider er det mulig å forhåndsbestille Stadia Premiere Edition til 1299 kroner.

Kilde:
Google

Annonse