Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Stadia «Founder’s Edition» utsolgt i nesten hele Europa, se hva Google har erstattet den med nå

Disse fordelene går du glipp av.

Med en lanseringsdato som stadig nærmer seg så er det ingen overraskelse at man begynner å få nyss i flere Google Stadia-detaljer. Den seneste utviklingen skal ha det til at Googles spesialutgave av strømmetjenesten i den begrensede utgaven «Founder’s Edition» er fullstendig utsolgt i store deler av Europa.

Disse fordelene går du glipp av

Det bekreftes på den offisielle Stadia-kontoen på Twitter der den store trøsten ligger i en erstatning som kalles Stadia Premiere Edition.

Det er lite som skiller de to versjonene, men om du var raskt ute og sikret deg «Founder’s»-utgaven så kan du blant annet skryte av premiumkontrolleren, navnreservasjon og såkalt «buddy pass» som tilsynelatende ikke følger med i den nye utgaven.

Med på kjøpet får du likevel en ganske stilig kontroller sammen med Chromecast Ultra, tre måneder med Stadia Pro og hele Destiny 2-samlingen.

Norge ser ut til å være blant landene der «Founder’s Edition» er utsolgt, for på Googles nettsider er det mulig å forhåndsbestille Stadia Premiere Edition til 1299 kroner.

Kilde:
Google

Stikkord: Google, Stadia