Apple Watch Sleep App
Apple refererer til en Sleep-app i sin Alarm-app for Apple Watch.

Annonse


Ser du hva Apple røper på dette bildet?

Apple Watch inneholder både EKG-måler, pulsmåler, fallregistrering og sporer i tillegg aktivitetene dine.

Men utrolig nok har ikke Apple Watch dedikerte søvnsporende egenskaper. Det er i hvert fall ikke funksjoner sluttforbrukeren har tilgang til per dags dato.

Appen heter «Sleep»

Det har imidlertid vært ryktet i lang tid at Apple jobber med en egen søvn-app for Apple Watch. Med den skal du kunne få nyttige data om søvnen din, og verktøy for å forbedre den.

Nå har Apple på egen hånd avslørt at søvnappen er på vei. For på Apples offisielle skjermbilde av «Alarm»-appen på Apple Watch, refereres det til en hittil ukjent app kalt «Sleep».

Annonse


«Set your bedtime and wake up in the Sleep app», kan man lese på skjermbildet.

Funnet spor før

Det ble funnet referanser til søvnsporende funksjoner i iOS 13-betaen, men Apple har enda ikke bekreftet at slik funksjonalitet er på vei til selskapets smartklokke. Bildet du ser øverst i denne saken kunne imidlertid ikke vært en mer krystallklar bekreftelse.

Fordi Apple Watch foreløpig ikke har en egen søvn-app, er du idag tvunget til å benytte deg av en tredjepartsapp hvis du savner slik funksjonalitet. Både Sleep++ og AutoSleep er eksempler på slike apper.

Ikke sikkert eldre modeller får søvnsporing

Når den omtalte Sleep-appen kommer er dog uvisst. Det er heller ikke sikkert at eldre Apple Watch-modeller får søvnsporing.

Årsaken til dette er at funksjonaliteten visstnok er knyttet til maskinvare som hittil ikke er lansert.

Kilde:
9to5Mac

Annonse