iphone-11-droptest-everythingapple
EverythingApplePro undersøkte om det var noe sannhet i Apples påstand om å ha bransjens beste glass på en smarttelefon.

Annonse


Har Nokia 3310 endelig fått en verdig konkurrent i iPhone 11 Pro?

Vi håper du har fått tid til å lese våre førsteinntrykk av iPhone 11 Pro Max og sett sammenligningene av bilder tatt på de forskjellige telefonene. En av tingene som ofte er vanskelige å dekke i egne tester er holdbarhet på skjerm og glass bak ved tilfeller der man er så uheldig og mister telefonen i bakken.

Påstår at det er markedets beste glass

Apple uttalte selv under konferansen deres at man med iPhone 11-oppgraderingen har med bransjens tøffeste glass å gjøre, og den svært dropptest-glade YouTube-profilen EverythingApplePro ser naturligvis på dette som en utfordring.

Med en iPhone 11 Pro og en iPhone 11 Pro Max gjennomfører han åtte fall fra hoftehøyde og til hodenivå – hele tiden på betong – hvor det tilsynelatende ikke er noe som påvirker noen av telefonene:

Først på tre meters høyde oppstår det reell skade, der skjermen på vanlig iPhone 11 Pro knuses mens skaden på Pro Max-modellen skjer på glasset bak. Den midlertidige konklusjonen er altså at Apple ikke skryter av glasset uten grunn, men historien er en annen hvis man lener seg på testen til Tom’s Guide som utførte sin under noe mer realistiske omgivelser.

Annonse


Mindre heldig i Tom’s Guide sin test

Under Tom’s Guide sin test ble telefonen knust allerede fra hoftehøyde før den tar betraktelig mer skade når den slippes fra skulderhøyde. Om det er asfalten i New York City som utgjør den store forskjellen er uvisst, men vi får vel flere bidrag etterhvert som kan gi oss innsikt i hvorvidt det er noe sannhet til Apples påstand om å ha markedets mest motstandsdyktige glass.

Kilde:
9To5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse