Apple Card
Slik ser Apples kredittkort ut.

Annonse


De første kundene får dettte kortet i dag – slik fungerer Apple Card

I vår avduket Apple et nytt kort kalt «Apple Card». Dette er et kredittkort uten noen form for avgifter, som skal være sikkert, brukervennlig og tett tilknyttet iPhone.

Kortet er ikke offisielt lansert ennå – det vil først skje mot slutten av denne måneden (foreløpig kun i USA) – men allerede nå får enkelte kunder tilgang til det.

Folk har nemlig kunnet melde interesse for kortet via Apples nettsider – det er de som var tidlig ute med å gjøre dette som nå får kortet først.

Les også: Apple har søkt på rettighetene for dette varemerket i Norge

Annonse
Fysisk og digitalt kort

Apple Card kommer både som et fysisk kort og som et digitalt kort. Den digitale versjonen ligger i «Wallet»-appen og er intergrert med Apple Pay.

Det betyr at man kan betale for varer i butikken uten å fysisk bruke kortet.

I appen får du oversikt over alle transaksjoner og hva du faktisk har brukt penger på.

Det fysiske kortet er et titan-kort som benytter seg av Mastercard-nettverket. Du kan med andre ord belage deg på at kortet fungerer stort sett over alt.

Apple har også publisert flere videoer som viser hvordan Apple Pay fungerer. Først kan du jo ta en titt på den originale presentasjonen av kortet, som Apple viste frem under WWDC:

Slik finner du kortnummeret ditt:

Koble til iPhone

Det skal være enkelt å knytte Apple Card til din iPhone. Det eneste du trenger å gjøre å holde enheten din i nærheten av kortet og vent på at det aktiveres:

Enkelt å handle på nettet

Slik gjennomfører du et kjøp i butikk:

Se hva du har brukt pengene på

Apple Card lanseres for fullt i USA senere i august. Foreløpig er det ikke gitt noen informasjon om lansering til resten av verden. Det kommer nok til å skje, men vi må nok smøre oss med tålmodighet.

Kilde:
Apple / CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse