funding-Apple-Pay-Cash
Apples eget kredittkort er etter all sannsynlighet på vei til Norge.

Annonse


NÅ: Apple har søkt på rettighetene for dette varemerket i Norge

Under årets spesialarrangement annonserte Apple sitt eget kredittkort, Apple Card – i både fysisk og digital form. Lanseringen var i utgangspunktet prioritert for det amerikanske markedet nå i disse dager, men denne uken søkte de på rettighetene for frasen “Apple Card” i Patentstyret, det norske organet for industrielle rettigheter.

Mottatt patentsøknader overalt

Det forteller oss at vi står overfor en lansering her til lands også, dog ikke med det første med tanke på at en innvilgelse av patentet kan ta flere måneder. En naturlig antakelse er at vi tidligst får tak i Apple Card i Norge neste år, på samme tidspunkt som Canada og en rekke andre land i Europa og andre verdensdeler der de gjeldende patentorganene denne uken har mottatt patentsøknader fra Apple.

Hentet fra patentstyret.no
Hentet fra patentstyret.no

Satser på sikkerhet

Om du ikke helt husker hvordan Apple presenterte kredittkortet så kan du ta en titt på videoklippet nedenfor, hentet fra Apples spesialevent tidligere i år.

Den noe underlige satsingen til Apple høstet stor oppmerksomhet i mars. Kortet er altså digitalt i første rekke men kommer alternativt som et fysisk kort i titanutforming. Apple insisterer på at de er innstilt på sikkerhet og personvern samtidig som de tilbyr kundene en alternativ måte å raskere betale gjelden sin på for å unngå rente gjennom tilpasset Apple Wallet-programvare.

Annonse


Annonse


Annonse