Microsoft Studios
Microsoft har bestilt ti episoder.

Annonse


Disse Halo-karakterne kommer på TV-skjermen i 2021

I fjor ble det kjent at en TV-serie basert på den populære Halo-serien er under arbeid.

Microsoft Studios har i første omgang bestilt ti episoder av det Showtime omtaler som «deres mest ambisiøse prosjekt» noensinne.

– Halo er vårt mest ambisiøse prosjekt noensinne, og vi forventer at publikum som har sett frem til dette i flere år, kommer til å bli ganske fornøyd, sa sjefsprodusent og manusforfatter, Kyle Killen, i en pressemelding i fjor.

Da ble det også kjent at Pablo Schreiber får rollen som Master Chief John-117.

Annonse
Joda, Cortana er med

Nå begynner også resten av castingen å falle på plass. Natascha McElhone, som er mest kjent fra Californiacation og Solaris, vil bekle rollen både som Dr. Catherine Halsey og Cortana, den kunstige intelligens-konkstruksjonen som er basert på en klone av Halseys hjerne.

Det er også avslørt at Bokeem Woodbine skal spille Soren-066, en «moralsk kompleks privateer» som havner i konflikt med Master Chef.

Shabana Azmi spiller rollen som Admiral Margaret Parangosky, en karakter som nevnes gjennom hele Halo-serien.

Starter filming i år

Resten av rollene er Spartan-soldater, skapt kun for denne serien. Bentley Kalu skal spille Vannak-134, Natasha Culzac bekler rollen som Riz-028 og Kate Kennedy spiller den Spartanske supersoldaten Kai-125.

Filmingen av serien skal etter planen starte senere i år. Publikum skal kunne se den på TV-ruta iløpet av først kvartal 2021.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse