Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft har bestilt ti episoder. (Ill.: Microsoft Studios)

Endelig bekreftet: «Homeland»-produsenten skal lage «Halo»-serie

– Vårt mest ambisiøse prosjekt noensinne.

Det begynner å bli noen år siden Microsoft annonserte planene om å lage en TV-serie satt i «Halo»-universet, men nå kan selskapet omsider meldte at de har inngått en avtale med Showtime. TV-kanalen står blant annet bak serier som «Homeland» og «Billions».

Samarbeider med Showtime

Microsoft Studios har i førsteomgang bestilt ti episoder for det Showtime omtaler som «deres mest ambisiøse prosjekt» noensinne.

– Halo er vårt mest ambisiøse prosjekt noensinne, og vi forventer at publikum som har sett frem til dette i flere år, kommer til å bli ganske fornøyd, sier sjefsprodusent og manusforfatter, Kyle Killen, i en pressemelding.

– Dette er noen virkelig store øyeblikk for Halo-serien, sier Kiki Wolfkill, head of Halo Transmedia at 343 Industries i pressemeldingen.

Det er uvisst om TV-serien vil sentreres rundt Master Chief, som er hovedkarakteren i «Halo»-serien. Samtidig er det kjent at det ikke blir animasjon.

Flere TV-serier

«Halo» er ikke den eneste spillserien som kommer i TV-format. Tidligere er det annonsert at det lages en serie basert på «Battlefield», men også «The Witcher». Sistnevnte spill er riktig nok basert på en bokserie og det er denne TV-serien fokuserer på.

I tillegg er det kjent at «The Division» går til filmen.

 

Kilde:
Xbox Wire

Stikkord: halo, Microsoft, tv, xbox