Endelig bekreftet: "Homeland"-produsenten skal lage "Halo"-serie.
Microsoft har bestilt ti episoder.

Annonse


Endelig bekreftet: “Homeland”-produsenten skal lage “Halo”-serie

Det begynner å bli noen år siden Microsoft annonserte planene om å lage en TV-serie satt i “Halo”-universet, men nå kan selskapet omsider meldte at de har inngått en avtale med Showtime. TV-kanalen står blant annet bak serier som “Homeland” og “Billions”.

Samarbeider med Showtime

Microsoft Studios har i førsteomgang bestilt ti episoder for det Showtime omtaler som “deres mest ambisiøse prosjekt” noensinne.

– Halo er vårt mest ambisiøse prosjekt noensinne, og vi forventer at publikum som har sett frem til dette i flere år, kommer til å bli ganske fornøyd, sier sjefsprodusent og manusforfatter, Kyle Killen, i en pressemelding.

– Dette er noen virkelig store øyeblikk for Halo-serien, sier Kiki Wolfkill, head of Halo Transmedia at 343 Industries i pressemeldingen.

Annonse
Det er uvisst om TV-serien vil sentreres rundt Master Chief, som er hovedkarakteren i “Halo”-serien. Samtidig er det kjent at det ikke blir animasjon.

Flere TV-serier

“Halo” er ikke den eneste spillserien som kommer i TV-format. Tidligere er det annonsert at det lages en serie basert på “Battlefield”, men også “The Witcher”. Sistnevnte spill er riktig nok basert på en bokserie og det er denne TV-serien fokuserer på.

I tillegg er det kjent at “The Division” går til filmen.

 

Kilde:
Xbox Wire

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse