Snart kan du se videostrøm fra Netflix i din Tesla
Snart vil du kunne strømme video med din Tesla - så lenge bilen står parkert.

Annonse


Videostrøm fra Netflix og YouTube snart klar for Tesla

I tillegg til å kunne spille Fallout Shelter, Cuphead, Tempest, Pole Position og Missile Command i din Tesla, vil du ganske snart også få muligheten til å se videostrøm fra Netflix og YouTube – dette om vi skal tro Tesla-sjefen selv.

Du kan bare se videostrøm mens bilen er parkert

Spillene fungerer bare så lenge bilen er parkert, og det samme skal gjelde for videostrømmene. Elon Musk poengterer imidlertid at når bilene blir godkjent som selvkjørende, vil videostrømmene også fungere mens bilene er i bevegelse.

At YouTube og Netflix er på vei til Tesla er ikke en overraskelse, da Musk allerede på E3 i år avslørte at det var på vei, men det later til at funksjonen er rett rundt hjørnet – spesielt med tanke på Musk sine siste tweets:

Annonse
Når bilene i fremtiden blir fullstendig selvkjørende vil det uten tvil være fint å kunne drepe tid med videostrøm fra Netflix eller YouTube i stedet. I alle fall så lenge man ikke blir bilsyk av det.

Er det å se video ved hjelp av Teslaens infotainmentsystem en funksjon du har savnet? Er det eventuelt andre funksjoner du savner? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Kilde: Twitter

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse