Tesla-oppgradering om fire uker - inkluderer klassiske Atari-spill
Du kan snart oppdatere programvaren til Teslaen din.

Annonse


Tesla-oppdatering om fire uker – inkluderer klassiske Atari-spill

Tesla-sjef, Elon Musk, har oppdatert planen for når den neste programvareoppdateringen til Tesla-bilene kommer. Den nåværende versjonen, 8.0, ble lansert i 2016.

Versjon 8.0 var den største programvareoppdateringen Tesla noen sinne hadde gjennomført da den ble rullet ut. Oppdateringen frisket opp menysystemet, la til flere nye funksjoner og kunne tilby flere forbedringer relatert til bilens autopilot.

Fullstendig autonom kjøring og Atari-spill

Nå, nesten to år senere, kan Musk endelig avsløre at den niende versjonen kommer i løpet av august – og den vil inneholde selskapets første funksjoner som legger til rette for fullstendig autonom kjøring. Versjon 9.0 skal også inneholde flere klassiske Atari-spill som skal være gjemt som Easter Eggs.

Annonse
Spill Pole Position med rattet

Tesla-sjefen har nevnt at Pole Position, Tempest og Missile Command blir blant spillene man vil kunne finne i den kommende oppdateringen. Faktisk vil Pole Position kunne styres av bilens ratt – vel og merke bare mens bilen står parkert.

Når det kommer til mer bilrelevante funksjoner, kunne Musk avsløre at Autopilot vil få et fullstendig nytt grensesnitt.

Oppdater bilen ved hjelp av mobilappen

Musk har tidligere sagt at de håper på å kunne legge inn en funksjon som gjør det mulig for Tesla-eiere å oppdatere bilene sine ved hjelp av mobilappen. Han kunne ikke bekrefte om denne funksjonen blir å finne i den kommende oppdateringen.

Vi kunne tidligere i dag skrive om en kommende maskinvareoppdatering til Tesla som sender Autopilot opp i versjon 3.0. Det kan du lese mer om her.

Kilde:

electrek

Hva ser du mest fremt til i den kommende oppdateringen? Fortell oss i kommentarfeltet under!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse